Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jung YunHo

U - Know

 

Igazi név: Jung Yunho  

Müvész neve: U - know

Magasság: 184 cm

Súly: 64 kg

Születés év: 1986. február 6.

Vércsoport: A

Hobbik: zene, ovasás, sport, zene komponálás

Szakterülete: tánc

Kedvenc színe: zöld

Ideálja: - öntudatos, megbizható

             - valaki aki tudja őt vezetni és vannak érzései

             - hosszú természetes haja van

             - nagy szemei vannak

             - elegáns külsővel rendelkezik

 

Néhány tudnivaló róla:

 

 

 • szereti akkor írni mikor esik az eső.
 • nagyon komoly, ha munkáról van szó.
 • szereti a gyerekeket.
 • tehetséges küzdősportban.
 • dijat nyert.
 • korábban kell fel a töbiek előtt és türelmesen ébreszti őket.
 • ő olyan mint Micimacko gyomra, csak ő nem mézzel van tele, hanem rajongoi szeretettel.
 • ne mond neki, hogy fogyon le.
 • amikor a rajongok megfogdossák a hasát csak mosolyog, de igazából nem szereti.
 • ne versenyez vele, úgy se fogja hagyni, hogy legyözd.
 • ne légy közel hozzá mikor táncol, mert amilyen erotikusan mozog még a végén leüt.
 • szereti az egyedi rajongoi leveleket, szoval, ha írsz neki, szépen diszítsd ki!
 • nem szeret ölelkezni, érintkezni akik nem állnak közel hozzá.
 • törödik a rajongokkal, de csak ha nem akarnak erőszakos a közelébe férközni.
 • azt mondják róla, hogy nagyon udvarias és értelmes vezető.

 


Újdonságok:

Most ezennel én a semmibe is vágtam a U-know nevet. Tőlem többet senki nem fogja hallani... vagyis olvasni. Felmerül persze a kérdés, miért ez van a menü gombján. Hát... mert.

Szóval a továbbiakban Yunho vagy Leader-shii, utóbbira magyarázat majd utóbb. :P

Szappanoperába illő mese következik. Ahány ember, annyi sorsfonál.

Yunho nagyon korán megtanulta, milyen felelősséggel lenni másokért. A nagy koreai gazdasági válság idején mint sok más család, az övé is elég rosszul élt. Ekkor ment Seoulba dolgozni, hogy húga taníttatását finanszírozni tudja. Egy táncverseny első helyezettje volt, ezért kapta hóna alá az SM Entertaiment a fiatal Yunhot és kezdte meg karrierje kiépítését. (Yunho audition )

Öt évig volt náluk, hogy is mondjam.... gyakornok? Ez az idő amolyan... előkészítőféle. Talán így a legértelmesebb. Gyakorolnak, gyakorolnak, dalolnak, gyakorolnak, táncolnak, gyakorolnak, gyakorolnak... és így tovább és így tovább.

Egy gyerek élete ideális szögből lesve - suli, tanulás, játék. Yunho ezzel szemben délelőtt iskolában volt, délután és éjjel meg vagy az SM valamelyik próbatermében gyakorolt, vagy éppen pénzt keresett és nyugovóra, hosszú ideig otthon híján, a metróállomáson tért egy pár órára, egészen addig, míg be nem társult Xiah mellé lakótársnak.

Rapperként és háttértáncosként már volt tapasztalata, és bár Jaejoong korban picit előrébb jár, így mint legidősebb, adta volna magát a dolog, mégis őt kérték fel a csapat vezetői posztjára... Khm... na jó, íme a nagy büdös igazság. Ráböktek, mert senki nem akarta elvállalni. Yunho kapott egy napot, míg cincálhatta az agyát, hogy legyen, vagy ne legyen é ő maga a csapat főfője. Aztán lett. (Igen! Ezért Leader shii!) Saját elmondása szerint másfél év volt, mire tudatosult benne, hogy az együttes vezetőjének nem az a feladata, hogy parancsokat osztogasson és fitogtassa a rangját, hanem hogy minden erejével azon legyen, hogy tökéletesen haladjanak a dolgok. Minden kezdet nehéz, de Yuhno belejött és... Oh Leader shii, szerintem csodás, amolyan igazi Vezető, amit most januárban elismertek hivatalosan is. Ő lett az év legjobb csapatvezetője. A felkomf szerint karizmatikus, és hatékony. Ha kell, leteremti, ha kell, helyrerakja, megdícséri, kormányozza a fiúkat és le a kalappal, mert még igazságosan is csinálja. OMG! Én nem kaphatok az irodába egy ilyen főnököt? A belső adottságokra és a külalakra egyaránt igényt tartanék... ha lehetne.

Hihetetlen volt nekem, hogy van a bolygón olyan élőlény, akinek Yunho személye vörös posztó. 2006- ban, egy cyanoacriláttal (szuperragasztó - erősen mérgező vegyszer) kevert üdítőt nyomtak a kezébe az egyik forgatáson, és minthogy a stáb tagjának gondolta a kedveskedő személyt, ezt szépen el is fogyasztotta. Több mint szerencsés csillagzat alatt kellett születni ahhoz, hogy túlélje a dolgot, de Yunhonak sikerült, sőt, őgavallérsága még feljelentést sem tett szinte a hugijával egy idős, kiskorú lányka ellen. Igen, ez nagyon Yunho. Csak... éppen utána sokáig nem ivott, ha nem otthon voltak, de a fiúk összetartása itt is előbújt. Bontották az üveget, ittak, és automatikusan azt nyomták vezérük kezébe, ha szomjas volt. Senki nem kérte őket. Jött. A családért bármit.

*maga elé idéz egy jelenetet.* Kandikamera. Átverés. Alany Leader shii maga. A megkoreografált történetben egy szűk körű rajongói találkozás alkalmával elmeséli neki fanja, hogy ő bizony a DBSK hatására hagyott fel a zsebtolvajlással. Yunho szemlátomást ledöbben, majd megnyugtatja a rebegő leányzót, és elmondja, mennyire tiszteli ezért... lényeg a lényeg, jön a csavar, végülis azért volt bekábelezve a hammolda, hogy átverjük a palánkon ezt a fiút, akkor gyí neki. Szóval hogy szorítkozzunk a lényegre, fiatal hölgyikére és enyves mancsára fogják egy pénztárca eltűnését, és mit csinál erre a mi Leaderünk? Gondolkodás nélkül mellé áll, megvédi, bizonyítja az igazát. Sőt... ha tovább forgott volna a film - miután az "ellopott" tárca előkerült tulajdonosa ülőpárnája alól, ahová "véletlenül" csúszott, nyilvánvalóvá téve, hogy nem a kislány a tettes - és nem csillapítják le a vérig sértett, szemlátomást dühös és igazságot követelő, a vádakért a lány számára bocsánatot akaró Yunhot, talán még nagyobb robaj is lett volna belőle. És egy ilyen taekwandozó csodától nem akartam volna látni egy égszakadás-földindulást.  

 

 
 

 

Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 42718
Hónap: 1309
Nap: 54